Traiteur

Wilt u in een andere setting genieten van de keuken van de Immigrand, dan zijn er tal van opties. De Immigrand biedt u namelijk de mogelijkheid om u op tal van speciale gelegenheden te voorzien van zijn unieke smaken. Zowel in het restaurant, dat volledig afgehuurd kan worden, of op een locatie naar uw keuze staat het personeel tot uw beschikking om elke aangelegenheid net dat tikkeltje zuiderser te maken.

Het restaurant in Diest kan steeds tijdens de gesloten momenten afgehuurd worden voor groepen vanaf 15 personen. Huwelijksdiners, verjaardagen, kleine recepties en tal van andere activiteiten kan u bij ons laten doorgaan.

Wilt u van de keuken van de Immigrand kunnen genieten in een eigen setting? Geen probleem, ook als traiteur en cateraar kunnen wij u van dienst zijn op een locatie naar uw keuze.

We stellen samen met u een menu samen, waarbij u niet enkel de keuze hebt uit gerechten op onze kaart. Afhankelijk van de gelegenheid kunnen wij samen met u een samenstelling maken van gerechten die u aan uw gezelschap wil aanbieden.

U kan ons vrijblijvend contacteren om te bespreken wat wij voor u kunnen doen.